Predstavljen mural navijača Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen mural navijača Vojvodine

Pojmovi sportskog navijanja i navijača odavno su izgubili izvorno značenje u našem podneblju. Pretvarajući se u sopstvene suprotnosti postali su sinonimi za događaje sa jasno izraženim negativnim predznakom.

Evo međutim primera kako navijači mogu da doprinesu pozitivnom razmišljanju, zauzimajući mesto koje im i pripada u klupskoj hijerarhiji.

Navijači Vojvodine, povodom 100-godišnjeg jubileja, promovisali su jedinstven mural na istočnoj tribini stadiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji na 100 metara dugoj podlozi slikama oživljava prvih 100 godina.

Nizom prigodnih manifestacija Vojvodina je još u martu mesecu započela obeležavanje jedinstvenog jubileja. Svedočanstva na navijačkom muralu pronaći će svoje mesto u zlatnom nizu poput poruke koja vraća nadu u sportske i navijačke vrednosti sredine u kojoj su nastali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.