Predškolci iz Martinaca sadili povrće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2021, 23:24

Predškolci iz Martinaca sadili povrće

Deca predškolskog uzrasta iz Martinaca danas su sa svojom vaspitačicom posetili poljoprivredno gazdinstvo Stojnić iz tog mesta, a kako bi rasadili sadnice paradajza i paprike koje su pre izvesnog vremena sami i posadili.

Njima su se ispod plastenika priključili zamenik gradonačelnice Sremske Mitrovice Petar Samardžić i direktorica Agencije za ruralni razvoj Dušica Pavlović Mataruga.

U jednom od svojih plastenika porodica Stojnić koja se bavi povrtarstvom, izdvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je manju površinu koju su deca dobila na korišćenje, sav prinos koji daju biljke predškolaca biće prodat na njihovoj tezgi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.