Predsedniku Lacija zabranjen ulazak na stadion

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedniku Lacija zabranjen ulazak na stadion

Predsednik italijanskog prvoligaša Lacija Klaudio Lotito kažnjen je sa dva meseca zabrane ulaska na klupski stadion „Olimpiko”, zbog toga što je vređao predsednika i direktore Italijanskog olimpijskog komiteta.

Lotito je u junu optužio predsednika Komiteta Đanija Petručija za iznudu, jer je zahtevao dva miliona evra za zakup stadiona.
Prvi čovek Lacija je kažnjen i novčano sa 30.000 evra, a klub sa dodatnih 50.000.
Kaznu je izrekla nacionalna sportska Disciplinska komisija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsjedniku Lacija zabranjen ulazak na stadion

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2011

RIM - Predsjednik italijanskog fudbalskog prvoligaša Lacija Klaudio Lotito kažnjen je sa dva mjeseca zabrane ulaska na klupski stadion "Olimpiko", zbog toga što je vrijeđao predsjednika i direktore Italijanskog olimpijskog komiteta (KONI).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.