Predsednik treba da bude timski igrač

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 00:45

"Predsednik treba da bude timski igrač"

Legendarna crnogorska košarkašica, Jelena Dubljević izabrana je za predsednicu Košarkaškog saveza Crne Gore (KSCG).

Dubljević je na vanrednoj Izbornoj skupštini pobedila dosadašnjeg predsednika Nikolu Pekovića, koji je tu funkciju obavljao od maja 2021. godine.

Za Jelenu Dubljević su glasala 42 delegata, dok je Peković dobio podršku njih 38.

"Malo je reći da sam srećna i počastvovana. Mislim da je ovo, prije svega, meni lično ostvarenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << životno. Razmišljala sam o ovome tokom karijere, negde sam znala i želela da se oprobam u novim stvarima. Mislim da je vrijeme za nove stvari. Uzimam Savez u ne baš najboljem momentu, gdje me dosta stvari čeka. Najbitnije je završeno, sad kreće onaj lijepi momenat...", reklaje Jelena Dubljević.



"Mislim da predsednik treba da bude timski igrač, jer drugačije ne postoji boljitak. Meni nije cilj da glumim neku osobu do koje se ne može doći. Biću u Savezu, biću posvećena košarci i zato sam tu. Samim tim, treba da imam otvoren stav prema svima i da saslušam, jer ako ću da saslušam, onda ću moći i da promenim neke stvari. Kao što sam rekla - nadam se boljim danima crnogorske košarke. Kad krene liga biće bolje. Da stvaramo plan i program za budućnost, koji će Crnu Goru staviti na mesto koje zaslu
žje", rekla je Dubljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.