Predsednik lige uporedio povratak Mesija sa podzemnom železnicom

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 17:17

Predsednik lige uporedio povratak Mesija sa podzemnom železnicom

Predsednik La Lige Havijer Tebas izjavio je da mu posao oko povratka Lionela Mesija u Barselonu deluje jako komplikovano, prenosi Sportklub.

Početkom nedelje britanski mediji su preneli da fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi želi da se vrati u Barselonu, a spreman je da u katalonskom klubu ima manju platu od one koju ima u redovima šampiona Francuske.

"Meni taj posao u ovom trenutku izgleda jako komplikovano. Ima još vremena, ali moraće u Barseloni da otpuste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrače i smanje plate, da bi Mesi mogao da se registruje. A tu je i informacija koja nam je nepoznata, kolika je njegova plata. Barselona nije poput Pari Sen Žermena, koji zbog bogatstva može da priušti visoke plate igračima. Da bi se doveli igrači, moraju se spuštati primanja onih koji su već tu. To je poput podzemne železnice. Moraš da pustiš ljude da izađu da bi drugi mogli da uđu", istakao je Tebas.

Pojedini španski mediji navode da su predstavnici Barselone i LaLige održali sastanak u jednom madridskom restoranu, a glavna tema razgovora bila je povratak Mesija u špansko prvenstvo i katalonski klub.

Barselona želi da vrati Mesija, ali se nalazi u velikim finansijskim problemima. Mediji navode da su čelnici Barselone inicirali sastanak sa predstavnicima LaLige kako bi pronašli rešenje da se Mesi vrati na Nou Kamp, a da katalonski klub ne prekrši pravila finansijskog fer-pleja.

Sportski direktor Barselone Mateu Alemani je izjavio da je to bio "neformalni ručak" sa predstavnicima LaLige i dodao da se nije razgovaralo o Mesiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.