Predsednik Standarda: Igrač platio treneru minute

Izvor: RTS, 11.Sep.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Standarda: Igrač platio treneru minute

Burno je u Liježu, gde je Standard promenio pre nekoliko meseci predsednika, a juče trenera. Novi predsednik kluba, Bruno Venanci, tvrdi da je u prethodnoj sezoni jedan igrač platio treneru kako bi igrao. Prošle sezone na klupi Standarda sedeli su Izraelac Gaj Luzon, srpski trener Ivan Vukomanović i Belgijanac Žoze Riga.
Novi predsednik Standarda iz Liježa Bruno Venanci otkrio je da je prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan fudbaler platio treneru da bi igrao za taj belgijski tim, preneo je danas francuski "L'Ekip".

Predsednik belgijskog prvoligaša nije otkrio ime trenera, ni igrača.
Prošle sezone na kormilu Standarda smenjivali su se Izraelac Gaj Luzon, srpski trener Ivan Vukomanović i Belgijanac Žoze Riga.
"Neka Bruno kaže koji igrač i koliko je platio kom treneru kako bi sve bilo jasno. Potpuno sam miran, jer znam da se ta optužba ne odnosi na mene, isto tako ne verujem da su to učinili Luzon i Riga", rekao je Vukomanović belgijskim novinarima, koji nisu uspeli da stupe u kontakt sa drugom dvojicom trenera.
Belgijski fudbalski stručnjak Janik Ferera od juče je novi trener Standarda, umesto Slavoljuba Muslina, koji je na tom mestu bio svega tri meseca.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.