Predsednik Srbije i predsednik vlade na razgovorima u Briselu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Srbije i predsednik vlade na razgovorima u Briselu

U utorak u večernjim časovima nastavićemo dijalog s Prištinom u Briselu, najavio je danas na konferenciji u Vladi Srbije predsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Na sastanak će ovog puta ići i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, dodao je premijer, navodeći da će veruje da će prištinska strana dovesti svoje najviše predstavnike.

"Nadam se da će biti dovoljno racionalnog pristupa da se ne dogodi dovođenje oružja i oruđa u sredinu gde žive Srbi većinski i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi se pokazivali mišići", naveo je Vučić dodajući da je za Srbiju najvažnije da se izbegnu sukobi i provokacije.

Takođe, kako je rekao, veruje da će razgovori biti uspešni, a mi ćemo, napomenuo je, uložiti mnogo truda i rada da bismo obezdedili ekonomski sigurnu budućnost za građane u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.