Predsednik Sansa častio zbog Sparsa

Izvor: B92, 17.Okt.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Sansa častio zbog Sparsa

Predsednik Finiks Robert Sarver odlučio je da časti svoje navijače i zbog činjenice da San Antonio Sparsi nisu došli kompletni na utakmicu sa Sansima.

Aktuelni šampioni NBA lige u Arizonu su došli bez Tima Dankana, Manua Đinobilija, Kavaija Lenarda, Tijaga Splitera i trenera Grega Popovića, a Pati Mils nije igrao zbog povrede.

Umesto Popovića, tim je vodio Etore Mesina, a Sansi su u tom duelu, odigranom u okviru predsezone, slavili sa 121:90.

Uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedi svog tima, Sarver nije bio zadovoljan zbog izostanka najboljih košarkaša Teksašana, pa se dva i po minuta pre kraja utakmice izvinio svim navijačima koji su došli na utakmicu. Prema zvaničnim podacima, na tribinama je bilo 12.522 judi.

Želim da vam se zahvalim što ste došli večeras. Ovo nije utakmica za koju ste dali vredno zarađen novac da bi je gledali. Izvinjavam se zbog toga i tražim od vas da mi pošaljete svoje karte i ja ću vam poslati poklon u ime Sansa jer ste došli večeras. Hvala vam“, rekao je Sarver.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.