Predsednik Rukometnog saveza BiH napušta funkciju do kraja meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Rukometnog saveza BiH napušta funkciju do kraja meseca

Predsednik Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine (RSBiH) Marinko Umičević saopštio je da će se do kraja januara definitivno povući sa te funkcije.

Umičeviću je mandat istekao u novembru prošle godine, ali je na molbu ostalih članova Rukometnog saveza BiH odlučio da ostane do kraja Evropskog prvenstva.

On je istakao i da je zadovoljan što je Savez našao način da reprezentacija, uprkos finansijskim problemima, ode na Evropsko prvenstvo, te da igračima i stručnom štabu sve bude plaćeno.

Selekcija BiH na EP igrala je u grupi D u Trondhajmu i izgubila sve tri utakmice - od Norveške, Portugalije i Francuske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Umičević: Boesen je bezobrazan, očekujem demant selektora

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2020, 14:27

Predsjednik Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine (RSBiH) Marinko Umčević ocijenio je da su izjave pomoćnog trenera reprezentacije Lesea Boesena o uslovima rada bezobrazne i poručio da od selektora Bilala Šumana očekuje demant.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.