Predsednik Malte ne želi Velšanina

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Malte ne želi Velšanina

Premijer Malte Džozef Muskat pozvao je čelnike Hibernijans da ne dovode bivšeg velškog reprezentativca Čeda Evansa, jer bi to moglo da naruši ugled zemlje.

Hibernijans je zaintersovan da angažuje Evansa, koji je u oktobru izašao iz zatvora, jer je 2012. optužen zbog silovanja 19-godišnje devojke.

"Fudbaleri bi trebalo da budu uzori mladima i takva odluka Hibernijansa bi uticala na imidž kako kluba, tako i Malte. Nadam se da je rukovodsto svesno toga i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneti ispravnu odluku", napisao je Muskat na Tviteru.

Evans je tokom karijere igrao za Mančester Siti, Norič i Šefild. Za reprezentaciju Velsa nastupao je 13 puta i postigao jedan gol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.