Predsednik Fenera: Sramota me je pred Željkom

Izvor: B92, 25.Jul.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Fenera: Sramota me je pred Željkom

Predsednik KK Fenerbahče Ali Koc izjavio je da ga je sramota zbog kašnjena sa platama nekim od igrača te ekipe.

Turski biznismen je priznao da nekima od košarkaša Fenerbahčea plate nisu 'legle' na vreme i da to nije smelo da se desi.

On je takođe uveravao trenera ekipe Željka Obradovića kako će sve obaveze biti izmirene, ali ga je sramota jer to nije odrađeno u predviđenom roku.

"Obećali smo Željku Obradoviću da će sve isplate biti na vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali to nismo uspeli da uradimo. Sramota me je pred Željkom jer nismo uspeli da sve plate isplatimo na vreme", izjavio je Koc u TV emisiji "Camiaya Seslenis".

Fenerbahče je nedavno prošao kroz promenu na vrhu organizacije.

"Prva isplata koju smo učinili je ona vezana za karte za Fajnal for, jer to nije uradila prethodna administracija", dodao je Koc.

Koc je otkrio i da je dug košarkaškog odeljka Fenera, muškog i ženskog, oko 8.5 miliona evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.