Predsednik Barselone POCEPAO Nejmara: Dembele je bolji

Izvor: Mondo, 05.Jul.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Barselone "POCEPAO" Nejmara: Dembele je bolji

"Dembele je igrač za budućnost Barselone i bolji je od Nejmara", rekao je predsednik Đozep Bartomeu. Ova rečenica pravi dilemu...

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu održao je u petak konferenciju za medije na kojoj je govorio o aktuelnoj situaciji u klubu.

Novinari su imali niz pitanja, a većina njih se odnosila na povratak Nejmara. Brazilac je pre dve godine napustio Nou Kamp za rekordnu sumu novca i preselio se u Pari sen Žermen.

 Ipak, posle dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sezone na "Parku prinčeva" uveliko se priča o povratku Nejmara, a mnogi smatraju da je već sve dogovoreno i da će "karioka" uskoro ponovo obući dres španskog kluba.

Međutim, prvi čovek Barse je izjavom u petak sve iznenadio.

"Ne volim da govorim o tuđim igračima, a Nejmar je igrač PSŽ-a. Znam da on želi da ode iz Pariza, ali isto tako znam da ga PSŽ, sigurno, neće pustiti. Za mene je Osmane Dembele bolji od njega. Mlad je, perspektivan i talentovan. Na njemu ćemo graditi ekipu za budućnost. Dembele, dame i gospodo, ostaje ovde i on je igrač budućnosti", rekao je Bartomeu.

Pojedini novinari smatraju da je u pitanju samo trik predsednika Barselone kako bi uslove za povratak Nejmara učinio povoljnijim. Međutim, ima i onih koji su stava da je Bartomeu govorio istinu i da zaista misli sve što je rekao.

Prvi čovek Barse otkrio je u kojoj fazi su pregovori oko transfera Antoana Grizmana iz Atletika.

"Juče smo se sastali sa sportskim direktorom Atletika, a više detalja biće poznato uskoro", rekao je Bartomeu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.