Predrag Rogan novi trener Spartaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predrag Rogan novi trener Spartaka

Nakon sporazumnog prekida saradnje i razlaza sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Gaćinovićem, Uprava FK "Spartak Ždrepčeva krv" je imenovala Predraga Rogana za novog šefa stručnog štaba Plavih golubova.

"Iako se Spartak nalazi u dosta teškoj situaciji odlučili smo se da ukažemo poverenje mladom treneru koji je svojim dosadašnjim radom pokazao i dokazao da se radi o veoma perspektivnom stručnjaku. Pratili smo njegov rad u FK „Zemun", FK „ Mačva" i TSC- u iz Bačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Topole i uverili smo se da je Rogan pravo rešenje za nas", saopštio je predsednik kluba Dragan Simović.

Potrebno je napomenuti da je Predrag Rogan jedno vreme bio pomoći trener u "Ujpeš Doža" iz Budimpešte.

Posebne preporuke Rogan je stekao kada je pre oko 5 godina bio direktor Omladinske škole „Spartaka" i vrlo je uspešno vodio Spartakovu filijalu FK „Palić".

"Tada smo se uverili da se radi o čoveku koji je 24 časa posvećen fudbalu, koji nikada ne odustaje od sprovođenja sportskih ciljeva. Zadovoljni smo što se radi o mladom i ambicioznom treneru koji je pokazao da njegov način rada garantuje da naš klub čekaju bolji dani", dodaje Simović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.