Izvor: B92, 10.Feb.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred reprezentativni debi Runija-mentor Bekam

Kapiten Engleske fudbalske reprezentacije Dejvid Bekam biće mentor 17-godišnjem Vejnu Runiju pre, za vreme i posle utakmice Engleska - Australije, koja će fudbaleru Evertona biti debi u reprezentativnom dresu.

Runi će tako dobiti "zaštitu" od novinara i ogromnog publiciteta, od prave osobe - trenutno najpopularnijeg i medijski najeksponiranijeg igrača na ostrvu.

Podsetimo, Runi će sa 17godina i 111 dana postati najmladji reprezentativac u istoriji svoje zemlje, i očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da će morati da izdrži ogroman pritisak medija koji su gladni novih lica.

menadžer Evertona Dejvid Mojes, kome Runi može da zahvali za svoj vrtoglavi uspon u karijeri, sa druge strane, smatra da će tinejdžer biti spreman za sva iskušenja:

On je mlad momak, kome će susret sa svim zvezdama predstavljati božićni poklon pre roka. Upozoravam, ako nacija u njemu vidi nekog čudotvorca sa njegovih 17 godina - onda svi mi imamo ozbiljan problem" rekao je Mojes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.