Pred Superklasiko zvanična uvreda koju će River zapamtiti! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred Superklasiko zvanična uvreda koju će River zapamtiti! (video)

Boka je zapalila varnicu pred revanš finala Kopa Libertadores.

Revanš finala Kopa Libertadores zakazan je za nedelju uveče, ali je "utakmica" počela nešto ranije.

Početkom nedelje Boka je na zvaničnom Tviter nalogu postavila jednominutni motivacioni video pred duel na "Monumentalu".

Na samom početku može se čuti kako legendarni Huan Roman Rikelme pominje ime rivala i umesto River izgovara RiBer.

Aluzija je jasna, predstavlja ruganje Riveru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je pre nekoliko godina završio u drugoj ligi i to je nešto što navijači Boke sa zadovoljstvom ističu.

Boka se u Primeri takmiči od 1913. godine i nikada nije ispala u niži rang. River je, sa druge strane, ispao iz lige početkom decenije, ali se zatim vratio u Primeru 2012. godine.

U prvoj utakmici finala Kopa Libertadores Boka i River odigrali su nerešeno (2:2). Revanš je na programu u nedelju od 21 čas po srednjeevropskom vremenu, a prednost domaćeg terena imaće River.

#JugamosTodos Boca te abre durante toda la semana las redes del club para que le hagas llegar tu video, gif o posteo a más hinchas. Aquí, el video que subió @MinutoBoca con el mensaje de dos próceres. pic.twitter.com/Zj9bq6BNk6

— Boca Jrs. Oficial 🏆🏆 (@BocaJrsOficial) November 19, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.