Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 17:16

Pre pet meseci masakrirao Liverpul na Vikaridž Roudu, sada se Redsi raspituju za njega

Isamilu Sara žele Liverpul, Kristal Palas i Vulverhempton

Liverpul merka Ismailu Sara – kontakt sa Votfordom je ostvaren, ali zvanične ponude još nema, piše britanski Herou Tajms. Za 22-godišnjeg Senegalca zanimaju se još Vulverhempton i Kristal Palas, međutim interesovanje seže i daleko van granica Engleske pošto na njega motre brojni francuski timovi. A pažnje ne manjka ni u Španiji, odnosno Nemačkoj.

Najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Votforda (30.000.000 evra) odigrao je 28 utakmica u Premijer ligi, 22 kao starter postigavši pet pogodaka, od kojih je ni manje ni više dva spakovao timu koji je na kraju sezone promovisan u šampiona Engleske. Dobro pamte Redsi talentovanog krilnog napadača, koji se tog 29. februara poigravao sa njihovom odbranom. Epilog je bio poraz Liverpula na Vikaridž Roudu (0:3), prvi posle 44 utikmice, odnosno od 3. januara 2019. godine.

Kada je reč o Vulvsima i Palasu, oba tima Sara vide kao potencijalnu zamenu za krilne napadače koji iza sebe imaju sjajnu sezonu. Dakle, mladi Senegalac je viđen kao alternativa Adami Traoreu, ili eventualno Vilfredu Zahi – iz istog razloga klub sa Selhurst parka je i pre godinu dana pikirao tadašnjeg igrača Rena, ali je Votford bio konkretniji.

Sve zainteresovane strane upoznate su sa kvalitetima momka za kojeg se svojevremeno u Francuskoj u šali pričalo da ne ume da postigne gol koji nije spektakularan. Sar je igrač kojem je primarna pozicija na desnom krilu, ali može da odgovori izazovima i na suprotnom boku, a po potrebi i u špicu. Liverpul, Kristal Palas i Vulverhempton žele da iskoriste Votfordovo ispadanje u Čempionšip, međutim Stršljenovi nemaju imperativ prodaje, a deluje ni da cena neće biti mala. Ipak Saru ugovor ističe tek 2024. godine.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.