Pre 15 godina ovi odbojkaši su postali besmrtni! Prepoznajete li Miljka, Kviska i šampione! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 15 godina ovi odbojkaši su postali besmrtni! Prepoznajete li Miljka, Kviska i šampione! (FOTO)

Foto: Instagram/Edin Škorić

Uvek je zanimljivo kad uskočimo u vremeplov u vidu starih slika i vratimo se nekoliko godina unazad da vidimo kako su izgledali srpski sportisti.

Ovoga puta, vraćamo se 15 godina unazad, u neku 2001. godinu i predstavljamo šampionsku odbojkašku ekipu trada Srbije i Crne Gore.

Možete li da pronađete Ivana Miljkovića, Đulu Meštera, Gorana Vujevića, Edina Škorića, Vasu Mijića i druge.. Tu je i selektor Zoran Gajić, a ova ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je te 2001. godine bila prvak Evrope u Ostravi.

- Kad smo bili mladi i zategnuti ko puške. Reprezentacija tadasnje Srbije i Crne gore, mesec dana pre osvajanja zlata na evropskom prvenstvu u Ostravi - napisao je Edin Škorić ispod slike na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.