Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 00:31

Praznik u Engleskoj

Fudbaleri Njukasla i Lutona odigrali su nerešeno 4:4 (2:2) u utakmici 23. kola Premijer lige koja je odigrana na „Sent Džejms parku“.
Ako ste odlučili da subotnje popodne provedete gledajući mečeve Premijer lige, niste se pokajali šta god da ste pratili. A, posebno se to može reći na duel koji je odigran na „Sent Džejms parku“ gde je Njukasl dočekao Luton, tim koji su mnogi videli natrag u Čempionšipu, ali oni neretko oduševljavaju, posebno u poslednje vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Počelo je sve pogotkom Šejna Longstafa u 7. minutu, a onda je Ošo posle lepe akcije iz prekida poravnao u 21. Maltene u narednom napadu, Gordon beži čuvaru, a Longstaf završava akciju za novo vođstvo Njukasla. Međutim, Barkli donosi izjednačenje za kraj prvog poluvremena, a Moris sa penala u 59. i Adebajo u 62.  postavljaju 2:4 za Luton.
Kao nokdaun da je pao na severoistoku Engleske, ali fudbaleri Edija Haua su znali da mogu da se izdignu. Kiran Tripije iz drugog plana i potom Harvi Barns postižu golove za neverovatnih 4:4!
Čak 10 minuta nadoknade smo dobili, tempo je bio i dalje fenomenalan bez obzira na iscrpljenost dveju ekipa.
Fudbaleri Brajtona su na svom stadionu sa 4:1 (3:0) rutinirali Kristal Palas.
Dank, Hinšenvuld, Buonanote i Žoao Pedro su pogađali za domaćina, a jedini gol za tim Roja Hodžsona postigao je Mateta.
Odličan meč viđen je i između Barnlija i Fulama gde je bilo 2:2 (0:2).
Dva gola zaostatka sustigli su domaći nakon što su „kolibari“ vodili golovima Palinje i Muniza. Vensan Kompani i njegovi momci slaviće Datra Fofanu čiji su pogoci u 71. i 91. doneli remi Barnliju.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.