Prava epidemija, Krstajić ne računa na još jednog Orla!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava "epidemija", Krstajić ne računa na još jednog "Orla"!

Problemi sa vezistima.

Kakav maler za Mladena Krstajića!

Selektor Srbije ne može biti nezadovoljan nakon veoma dobre partije svojih izabranika protiv Nemačke, ali sada je stigla jedna loša vest.

Kako saznaje Sportski Žurnal, ni Ljubomir Fejsa neće moći da pomogne svojim saigračima na meču protiv Portugala na startu kvalifikacija za EURO 2020.

Vezistu Benfike su pregledali lekari selekcije Srbije koji su ustanovili da nije u stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da igra jer se nije u potpunosti oporavio.

Fejsa je bio na pauzi dva meseca zbog povrede, ali se vratio u tim Benfike koji je eliminisao Dinamo Zagreb iz Lige Evrope u neizvesnoj završnici nakon produžetaka.

Još jedan veliki peh za Krstajića koji na poziciji veznog igrača ne može da računa ni na Nemanju Matića koji je takođe povređen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI PROBLEM ZA KRSTAJIĆA: Važan igrač NIJE u KONKURENCIJI za meč sa Portugalijom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019

Utakmica se igra u ponedeljak...Novi problem za selektora Krstajića Ljubomir Fejsa definitivno neće igrati protiv Portugalije...Uprkos nadanjima Mladena Krstajića da će fudbaler Benfike pojačati konkurenciju za premijerni meč u kvalifikacijama, to se neće dogoditi...Fejsa je povređen, podvrgnut...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mančini: Fudbal se promenio, daću šansu mladima

Izvor: B92, 23.Mar.2019, 11:52

Reprezentacija Italije u meču kvalifikacija za Evro 2020. igra sa najboljim timom Finske.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.