Prava bolnica u Barseloni, Valverdeova briga sve veća!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava bolnica u Barseloni, Valverdeova briga sve veća!

Šampion Španije ostao bez usluga skupo plaćenog defanzivca.

Lista pacijenata u klupskoj bolnici kluba sa "Nou Kampa" je sve duža. Predstojeći meč sa Osasunom u okviru Primere propustiće čak pet fudbalera koji bi konkurisali za prvih jedanaest.

Pored dobro poznatih izostanaka Suareza, Mesija, Dembelea i Neta "bolnici" se pridružio i Žunior Firpo!

Dvadesettrogodišnji defanzivac je stigao za sumu od dvadeset miliona evra iz Real Betisa, već je debitovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Katalonce. Za meč protiv Osasune je bilo očekivano da krene od početka, ali je istegnuće ligamenta u levom kolenu ipak jače od levog beka.

Saopštenje dužine odsustva bi trebalo da usledi u narednim satima.

[INJURY NEWS] The first team player Junior Firpo has a strained internal lateral ligament in his left knee, He will miss #OsasunaBarça in El Sadar and his recovery will dictate his availability. pic.twitter.com/wHBgcOksug

— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 30, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.