Pratio ga Klop, završiće u Milanu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 20:27

Pratio ga Klop, završiće u Milanu!

Iz Bundeslige u Seriju A.

Kako prenose italijanski mediji, jedan od prvih poteza novog trenera Milana Ralfa Rangnika mogao bi da bude dolazak ofanzivca Verdera iz Bremena Milota Rašice.

Naime, ovaj fudbaler je velika želja RB Lajpciga, ali Verder traži 20 miliona evra i ukoliko "Rosoneri" budu spremni toliko da plate, mogli bi da pobede konkurenciju i Rašicu ovog leta presele u svoje redove.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je u januaru 2018. godine iz Vitezea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigao na "Vezer" za sedam miliona evra, a u sezoni za nama postigao je osam golova i upisao sedam asistencija u Bundesligi.

Skrenuo je pažnju velikog broja klubova, a osim Lajpciga ozbiljno interesovanje za njegove usluge pokazao je i Liverpul.

Ipak, "Redsi" nisu reagovali, Lajpcig prema pisanju nemačkih medija jeste, sada se čeka ponuda Milana.

Izvesno je da će Rašica promeniti sredinu ovog leta, ostaje da se vidi da li će pojačati ofanzivu "Rosonera" ili će ostati u Bundesligi i zaigrati za "Bikove".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.