Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2021, 11:36

Prag vibrira: Srđan Plavšić ide iz Sparte u Slaviju

Srpski fudbaler prelazi kao slobodan igrač

Oprosti velika reka, ali ja sam morao preko... Samo što Srđan Plavšić neće preplivati Dunav nego – Vltavu. A, Prag od danas vibrira od tog najavljenog transfera u češkim medijima.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde rešio je da povuče potez na koji se malo ko usuđuje: napustiće na kraju sezone redove Sparte i preći će u tabor najvećeg rivala Slavije! To bi bilo kao da je svojevremeno, dok je igrao na Marakani, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rešio da pređe u Partizan...

Plavšiću na kraju sezone ističe ugovor sa Spartom, te klub nema nikakvu mogućnost da ga zadrži. A, već se pročulo gde će dalje.

Sve je dogovoreno, Plavšić će biti fudbaler Slavije od leta”, citira portal Isport svoj izvor, kažu odlično upućen u dešavanja u oba praška kluba.

Ispalo je da su čelnici Sparte odlučili da ne ponude srpskom fudbaleru novi ugovor, iako je na tome insistirao trener Pavel Vrba.

Ja sam nemoćan u toj priči, ne mogu ja da Plavšiću ponudim ugovor. Ali, verujem da će Sparta učiniti sve da ga zadrži”, rekao je Vrba medijima tokom aprila.

Uprava je izneverila trenerova očekivanja i od sledeće sezone Srđan neće biti uzdanica, nego ljuti rival bordo tima iz Praga. I to na radost trenera sa druge strane, Jindriha Trpiškovskog, koji je, kako kažu, odigrao najvažniju ulogu u Slaviji da se dovede Plavšić.

Srpski krilni napadač je ove sezone odigrao 34 utakmice za Spartu, postigao pet golova, dok je za 13 asistirao. Od narednog leta biće opet u crveno-belom, u dresu šampiona Češke Slavije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.