Pozvao devojku na piće, pa ga najurili iz Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozvao devojku na piće, pa ga najurili iz Juventusa!

Nesvakidašnja ispovest francuskog fudbalera.

Navijači Juventusa, da li se sećate Vinsenta Perikara?

Kamerunac je nastupao za italijanski klub u periodu od 2000. do 2002. godine, nije odigrao niti jedan zvaničan meč, pa je nakon toga otišao u Portsmout.

Tamo je prvo stigao kao pozajmljen igrač, ali su ga Englezi otkupili na kraju sezone.

Do kraja karijere je ostao u Engleskoj igrajući po niželigaškim klubovima, nikada nije uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostavi trag u fudbalu.

Perikar je otkrio da je to bilo samo zbog jednog poziva na piće.

"Iz Francuske smo stigli nas trojica, imali smo časove italijanskog kod prelepe profesorke. Jedno veče smo se okupili i pozvali je da dođe na piće sa nama."

Onda je usledio hladan tuš jer je stigao poziv tadašnjeg potpredsednika Juventusa Roberta Betege.

"Nakon sat vremena pozvonio mi je telefon, a sa druge strane žice bio je potpredsednik Betega. Pobesneo je i pitao nas ko smo mi da šaljemo poruke njegovoj devojci. Nismo ni znali da mu je to devojka."

"Poslali su me u Portsmout na pozajmicu posle toga, da nije bilo te poruke moja karijera bi bila totalno drugačija, ne sumnjam", kazao je Perikar.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbin prekobrojan u Torinu?

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 14:33

Momak koji je slovio za jednog od najperspektivnijih košarkaša u Srbiji još uvek pokušava da se pronađe na Apeninskom poluostrvu...Bivši košarkaš Crvene zvezde mt:s Vojislav Stojanović (21, 200 cm) karijeru bi trebalo da nastavi u ekipi Kremone...Pomenuti italijanski klub blizu je dogovora sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.