Poznato sa kim košarkaši i košarkašice Srbija ne mogu biti u grupi na OI

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 18:25

Poznato sa kim košarkaši i košarkašice Srbija ne mogu biti u grupi na OI

Takmičenje je na programu od 27. jula do 11. avgusta.
Muška košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u drugom šeširu pred žreb za Olimpijske igre, a izvlačenje grupa biće održano 19. marta
Pored Srbije, u drugom šeširu su još Australija i pobednik kvalifikacionog turnira u Letoniji, na kojem učestvuju pored domaćina Crna Gora, Gruzija, Brazil, Kamerun i Filipini.
Sjedinjene Države, Nemačka i pobednik kvalifikacionog turnira u Španiji (favoriti su pored domaćina Poljska i Finska) nalaze se u prvom šeširu.
Treći šešir čine Kanada, Francuska i najbolji iz kvalifikacija u Portoriku, dok su u poslednjem šeširu smešteni Japan, Južni Sudan i pobednik kvalifikacija u Grčkoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.