Poznato kad FSS dobija predsednika

Izvor: B92, 10.Feb.2023, 17:50

Poznato kad FSS dobija predsednika

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković zakazao je vanrednu Izubornu skupštinu za 14. mart, saopšteno je na sajtu FSS.

Na Skupštini će posle dve godine biti izabran novi predsednik Saveza, nakon što je u martu 2021. godine Slaviša Kokeza podneo ostavku.

Takođe, biće izabran i novi Izvršni odbor i ostali organi FSS.

Kandidati za novog predsednika, za sada, su nekadašnji ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda i reprezentativac Nemanja Vidić.

Vanredna skupština počeće u utorak, 14. marta, u 14.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kada FSS dobija predsjednika

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2023

​Zamjenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković zakazao je vanrednu Izbornu skupštinu za 14. mart, saopšteno je na sajtu FSS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.