Poznato gde će Novi Beograd pokušati da se dokopa titule šampiona Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 17:37

Poznato gde će Novi Beograd pokušati da se dokopa titule šampiona Evrope

Opet je dodeljeno domaćinstvo za tri završna turnira.

Evropska federacija vodenih sportova (EA, nekadašnji LEN) saopštila je danas da će naredna tri Finalna turnira Lige šampiona u vaterpolu biti održana na Malti.

U saopštenju se navodi da će Malta biti domaćin F4 LŠ u vaterpolu 2024, 2025. i 2026. godine.

- Ponuda Asocijacije za vodene sportove Malte (ASA) zadovoljava sve ključne evropske zahteve za vodene sportove i ima punu podršku vlade Malte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - navode iz EA.

Takmičenje u Ligi šampiona se nastavlja u martu u dve četvrtfinalne grupe. Prvu grupu čine Pro Reko, Novi Beograd, Jadran Split i Marsej, a drugu Breša, Barseloneta, Ferencvaroš i Olimpijakos.

Plasman na F4, koji će biti održan od šestog do osmog juna, izboriće po dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe.

Beograd je bio domaćin završnog turnira Lige šampiona u prethodne tri sezone, ali srpski timovi pre svih Novi Beograd nisu uspeli da se dokopaju trofeja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.