Poznato, evo koliko pauzira Partizanov univerzalac!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznato, evo koliko pauzira Partizanov univerzalac!

Crno-beli će morati da nastave pripreme bez njega.

Takuma Asano je juče u meču protiv Krakovije izašao iz preventivnih razloga, Milošević nije želeo da rizikuje ništa, a sa Lutovcem nije bilo tako.

Fudbaler Partizana koji igra najviše na poziciji desnog beka ove sezone iako je doveden kao ofanzivni vezista ili krilni igrač će morati na pauzu koja neće biti baš mala.

Aleksandar Lutovac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će morati dve nedelje van terena, u pitanju je povreda zadnje lože zbog velike izloženosti ovog fudbalera u danu kada su igrane dve utakmice.

Partizan je još sedam dana u Antaliji, a potom sledi put u Katar gde će igrati sa tri tima iz Rusije, Lokomotivom, Spartakom i Rostovom.

Izvesno je da tamo neće biti Lutovca...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.