Poznati detalji, Barsa prodala legendu, navijači iznenadili stavom!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati detalji, Barsa prodala legendu, navijači iznenadili stavom!

Zanimljiv stav navijača.

Katalonski mediji su večeras izneli detalje, Havijer Maskerano će napustiti Barselonu u finišu zimskog prelaznog roka pojačati kineski Hebei.

Kataloncima će biti ispunjena želja, dobiće 10 miliona evra za iskusnog štopera, a zanimljivo je da navijači smatraju da je ovo dobar posao kluba.

Naime, u anketi Mundo deportiva, čak 86% navijača odgovorilo je pozitivno na pitanje - da li je prodaja Maskerana za 10 miliona evra dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potez kluba, dok samo 14% smatra da je ovo loša odluka.

S obrizom na to da je Samjuel Umtiti povređen, da je Đerar Pike u slabijoj formi ove sezone, a da je treći štoper samo Tomas Vermalen, nije baš da je ovo najpametnija odluka.

Ipak, sada je sigurno da će Barselona u januaru pokušati da dovede još jednog štopera, u priči je Jeri Mina iz Palmeirasa, ali od danas i David Luiz iz Čelsija.

Inače, Maskerano je u klub stigao još davne 2010. godine iz Liverpula, i postao je jedan od legendi kluba, odigrao je 331 meč, postigao je jedan pogodak i to u prošloj sezoni kada je iz penala dao gol Osasuni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.