Poznat prvi favorit za Anćelotijevog naslednika u Realu!

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 01:31

Poznat prvi favorit za Anćelotijevog naslednika u Realu!

Novinar španske „Marke“ Karlos Karpio upravo je lansirao informaciju da je Ćabi Alonso prvi favorit da nasledi legendarnog Karla Anćelotija na klupi Real Madrida.
Već je poznato da će dvostruki šampion Evrope sa „kraljevskim“ klubom i jedan od najboljih trenera svih vremena na kraju sezone napustiti „Santjago Bernabeu“ i postati selektor Brazila.
Prethodnih meseci pominjala su se razna imena kaomogući naslednici Anćelotija u Realu, ali je izbor predsednika Madriđana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Florentina Pereza pao na bivšeg igrača najtrofejnijeg kluba na svetu Ćabija Alonsa.
Alonso je trenersku karijeru započeo kao šef struke juniroskog tima Reala u sezoni 2018/19, zatim je tri godine proveo kao trener drugog tima Real Sosijedada, da bi prošle sezone postao trener Bajer Leverkuzena i ostavio sjajan utisak.
Došao je 41-godišnji Alonso na klupu „farmaceuta“ petog oktobra prošle godine u trentuku kada je Bajer bio pretposlednji na tabeli Bundeslige, a na kraju je tim iz Leverkuzena pod vođstvom Španca sezonu završio na visokom šestom mestu i izborio plasman u grupnu fazu Lige Evrope ove sezone. Inače Bajer je u prethodnoj kampanji igrao polufinale ovog takmičenja.
Alonso je miljenik navijača Reala, proveo je pet godina kao igrač Madriđana i osvojio prvenstvo i kup Španije, kao i trofej u Ligi šampiona. 
Perspektivnom treneru ugovor sa Bajer Leverkuzenom ističe narednog leta i čini se da prepreke za njegov povratak u Madrid ne postoje.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.