Poželeće Primera navijače, al navijača...

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poželeće Primera navijače, al' navijača...

...Biti neće. Država već upozorila klubove...

Vlada Španije je produžila vanredno stanje, iako klubovi žele da igraju, jasno je jedno, dugo neće biti navijača na stadionima. Naime, i kada se budu vraćali normalnom životu, odnosno pobede epidemiju koja besni, neće biti moguće odmah vratiti stvari na pređašnje stanje.

Ovde se ne misli na ekonomiju već okupljanja ljudi i posebno sportske događaje.

Klubovi su sada već obavešteni da neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << moguće još sigurno nekoliko meseci igrati pred navijačima, pa čak i da sezona bude odložena, i naredna bi trebalo da počne pred praznim tribinam.

Šta će biti sa sadašnjom ligom, niko ne zna, pošto je Španija iza Italije, a situacija je dramatična, oni tek ne mogu da računaju na neke datume, niti da postavljaju rokove.

Luis Rubijales insistira da se odigra finale kupa između Bilbaoa i Sosijedada u Sevilji pred punim stadionom, ali o tome nema ni govora, čak i ako finale kupa bude odloženo za kasno leto...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.