Požar u Valensiji odložio meč španskog prvenstva

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 15:54

Požar u Valensiji odložio meč španskog prvenstva

Utakmica 26. kola španske Primere između fudbalera Valensije i Granade, koja je trebalo da se odigra u subotu, odložena je zbog požara u Valensiji.

Najmanje četiri osobe poginule su u požaru koji je u četvrtak zahvatio stambenu zgradu od 14 spratova u Valensiji, a 14 osoba se vodi kao nestalo.

Zbog toga je domaćin podneo zahtev za odlaganjem utakmice. Ujedno su sve njihove sekcije održale minut ćutanja pred trening, a ponudili su i pomoć pogođenima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Zahtev za odlaganje utakmice protiv Granade je prihvaćen", navela je Valensija i dodala da će naknadno biti određen novi termin za odigravanje tog meča.

Duel je bio na programu sutra od 14.00.

Takođe, odložen je i drugoligaški susret između Levantea i Andore koji je bio zakazan za subotu uveče.

Primera je dodala i da će svaka utakmica 26. kola početi minutom ćutanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.