Požar u Madridu, Perez mora da reaguje, potreban mađioničarski trik u januaru!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Madridu, Perez mora da reaguje, potreban mađioničarski trik u januaru!

Na listi su tri imena, Real ima novac, ali ko će se odreći igrača na zimu? Mediji smatraju da ni smena Lopetegija neće promeniti ništa, ovaj tim jednostavno nije dovoljno dobar...

U Realu opsadno stanje, jasno je, Kristijano Ronaldo itekako nedostaje, ali oči su uprte u Florentina Pereza.

Mnogi smatraju da Lopetegi nije glavni krivac, već da je odsustvo transfer kampanje doprinelo lošim rezultatima i pre sve hroničnoj neefikasnosti. Benzema posti, Marijano je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neiskusan ne bi mogli da se oslone na njega u većim mečevima, Bejl je dvadeseti put od kada je stigao u Madrid povređen.

Mora li klub da reaguje u januarskom prelaznom roku?

Mora, ali to će biti, prema tvrđenju španskih medija nemoguća misija, osim neke nepristojne ponude.

Pet sati i devetnaest minuta, vrati se Ronaldo! https://t.co/PIa69W7JWb

— Sportske.net (@sportske) 03. октобар 2018.

Real se vratio Dibali koji je proigrao posle slabog starta, ali njihova ponuda od 120 miliona evra je samo nasmejala ljude u Juventusu. Postojala je mogućnost da prodaju Argentinca, ali samo za ogroman novac, ta ponuda "Los Blankosa" nije ni blizu.

Što se Ikardija tiče, još nije produžio ugovor, postoji mogućnost da eventualno to učini, da Perez plati klauzulu, ali u klubu nisu sigurni da je Argentinac rešenje.

"Don Balon" je senzacionalisti lansirao priču o Azaru koji nije produžio ugovor, i za koga bi na zimu mogao da bude ponuđen ogroman novac plus Asensio što bi možda smekšalo Čelsi, ali zaista je teško videti situaciju u kojoj se neko odriče jednog od najboljih igrača na svetu u zimskom prelaznom roku.

Transferi su mogući, ali malo je verovatno da može da stigne neko zvučno ime. Pojačanja se nisu pokazala, Odriozola je odigrao loše sinoć u Moskvi, ostali jednostavno nemaju iskustvo, mnogi kažu ni kvalitet za neke velike stvari. Sada na površinu izbijaju problemi, ne samo prodaja Ronalda, već i odlazak Tea Ernandeza pošto Marselo nema konkurenciju, a i on je povređen.

Sve u svemu, Real je napravio veliki niz pogrešnih koraka i čini se da im se sve to sada sveti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.