Požar na Maksimiru!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020, 15:36

Požar na "Maksimiru"!

Dinamo se oglasio zvaničnim saopštenjem.

U četvrtak uveče izbio je požar na stadionu "Maksimir" u Zagrebu.

Srećom, brzom reakcijom vatrogase službe sprečen je ozbiljniji požar i veća šteta.

"GNK Dinamo ovim putem obaveštava javnost kako je u četvrtak uveče na stadionu Maksimir nepoznati počinilac izazvao požar prilikom kojeg je napravljena materijalna šteta. Intervencijom zaštitne službe požar je ugašen, te su pozvani vatrogasci i policija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << U prepodnevnim satima u petak napravljen je uviđaj. Dinamo ovim putem poziva nadležne službe na brzu reakciju sa ciljem otkrivanja počinioca i njegovih motiva", stoji u saopštenju zagrebačkog Dinama.

Hrvatski portal "Indeks" otkrio je detalje, oko 21:30h je nepoznata osoba sa bakljom pokušala da zapali kućicu za prodaju karata.

"Nepoznata muška osoba sa bakljom je pokušala da zapali kućicu za prodaju karata kod stadiona Maksimir oko 21.30. Očevici su rekli kako je mladić u crnoj jakni bacio baklju, prekrio lice sa crvenom maramom, te pobega kroz grmlje u park Maksimir", piše pomenuti portal.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.