Povukao se brazilski bombarder!

Izvor: RTS, 30.Jan.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povukao se brazilski bombarder!

Brazilski internacionalac i nekadašnji igrač sredine terena Liona Žuninjo saopštio je na svoj 39. rođendan da je završio igračku karijeru. Žuninjo, koji je od prošle godine bio član Vasko de Game, sa Lionom je osvojio sedam uzastopnih titula prvaka Francuske.

Žuninjo. koji zbog povrede nije igrao od novembra, postigao je 100 golova za Lion za koji je igrao od 2001. do 2009. godine, a bio je sopecijalista za izvođenju slobodnih udaraca. On je bio deo reprezentacije Brazila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja je igrala u četvrtfinalu Mundijala u Nemačkoj 2006. godine.

"Želim da potvrdim odluku Žuninja Pernambukana. Razgovarali smo i on je odlučio da završi karijeru. On će održati konferenciju za novinare u ponedeljak", reka je predsednik Vasko de Game Roberto Dinamite.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.