Povredio se Osimen

Izvor: B92, 14.Okt.2023, 20:14

Povredio se Osimen

Fudbaler Napolija Viktor Osimen povredio je tetivu kolena tokom prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije, potvđeno je iz reprezentacije Nigerije.

Ovaj 24-godišnji napadač je izašao iz igre u 59. minutu ove prijateljske utakmice odigrane u Portimaou, na jugu Portugala, koja je završena nerešenim rezultatom 2:2.

Iz reprezentacije Nigerije je za Frans pres potvrđeno da je Osimen povredio tetivu kolena i da je podvrgnut magnetnoj rezonanci čiji se rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekuju u nedelju.

Selektor Nigerije Žoze Pozeiro je nagovestio da će Osimen propustiti narednu prijateljsku utakmicu protiv Mozambika koja je zakazana za ponedeljak.

"Po mom mišljenju, ne mora da igra, bez obzira na rezultat magnetne rezonance", rekao je selektor Nigerije.

Osimen je na početku nove sezone u Seriji A, na prvih osam utakmica, postigao šest golova

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.