Povrede pokosile Azure, debituje heroj Milana

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrede pokosile Azure, debituje heroj Milana

Muke za selektora Italije pred utakmice sa Lihtenštajnom i Nemačkom

Crni ponedeljak za Azure.

Selektor Đampijero Ventura objavio je prošle nedelje spisak igrača za predstojeću kvalifikacionu utakmicu sa Lihtenštajnom (subota) i prijateljsku sa Nemačkom (utorak), ali ga je danas poprilično izmenio. Razlog su povrede posle kojih je morao da pozove čak četiri nova fudbalera.

Prvo je otpao iskusni Barzalji zbog povrede, posle koje će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odsustvovati dva meseca, a posle dodatnih pregleda ustanovljeno da pozivu selektora ne može da se odazove ni Klaudio Markizio, koji se nedavno vratio u tim Juventusa posle duge pauze zbog povrede. Umesto njih dvojice naknadno su pozvani defanzivci Davide Astori (Fiorentina) i Armando Ico (Đenova), kao i vezista Alberto Galjardini (Atalanta).

Ipak, tu nije bio kraj nevoljama selektora Italije, jer je pregledima ustanovljeno i da je i Manolo Gabijadini povređen i da ne može da nastupa za nacionalni tim, a umesto njega poziv je dobio Đanluka Lapadula i to samo dan nakon što je postigao prvenac u dresu Milana. Očekuje se da se 26-godišnji napadač Rosonera do večeri pridruži saigračima u bazi u Koverćanu.

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Baloteli ponovo "izvisio", umesto Gabijadinija pozvan napadač Milana!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2016

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Đampjero Ventura rekao je danas da nije pozvao Marija Balotelija u tim jer ne veruje da neko može da se promeni za samo dva meseca, umesto povređenog Gabijadinija pozvao je fudbalera "Rosonera"...Ventura je objavio spisak igrača za utakmice sa Nemačkom i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.