Povreda Vitkovca, ipak, nešto lakša

Izvor: B92, 18.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda Vitkovca, ipak, nešto lakša



Košarkaši Partizana Igokee su desetom pobedom u NLB ligi zadržali vođstvo na tabeli ali je cena pobede nad ekipom Budućnosti iz Podgorice (85:80) bila povreda Čedomira Vitkovca. Krilni igrač Beograđana prošao je bolje nego što se u prvi mah učinilo ali će morati da igra sa zaštitnom maskom. Još uvek se ne zna da li će Vitkovac biti u timu u sredu kada Partizan u Evroligi dočekuje rimsku Lotomatiku.

U 23. minutu nespretni prodor Bojana Bakića završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se povredom Vitkovca. Košarkaš Budućnosti koji je prole sezone teško povredio igrača Crvene zvezde Igora Miloševića, koji se još nije vratio na teren, očigledno nije ništa naučio iz tog slučaja pa je još jednom nekontrolisano naleteo na protivničkog igrača.

Vtkovac je odmah posle povrede prebačen u Urgentni centar, a prema prvim procenama smatralo se da je u pitanju ozbiljniji prelom koji bi mogao da zahteva dužu pauzu.

"Boli me najverovatniji gubitak Vitkovca, koji nam mnogo znači. Tek ćemo videti koliko ćemo biti bez njega. Ipak, nećemo da pravimo alibi, već je to prilika za druge igrače da nadoknade njegov izostanak," rekao je posle utakmice Vujošević.

Ipak, dan kasnije, čini se da je povreda Vitkovca lakša pa će se krilni igrač koji je letos iz Vojvodine došao u Partizan Igokeu uskoro na teren. Operacija nije neophodna.

U prvih deset kola NLB lige Vitkovac je igrao u proseku 20 minut, imao po 8.2 poena, 3.6 skokova, a u četiri kola na parketu je provodio prosečno po 24 minuta, postizao devet poena uz 4.5 skoka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.