Povreda Dankana nije ozbiljna

Izvor: B92, 04.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda Dankana nije ozbiljna



Košarkaš San Antonija Tim Dankan povredio je koleno u pobedi njegovih "Sparsa" nad Portlandom 100:79. Dankan je u jednom duelu sa Džejmsom Džounsom u drugoj četvrtini iskrenuo koleno i zglob, i u tom trenutku se činilo da je povreda ozbiljnije prirode, jer je krilni centar iznet sa terena.

Ipak, snimci koje je Dankan obavio u ponedeljak pokazali su da nema većih oštećenja. On će propustiti derbi sa Dalasom u u sredu, i ostaje da se vidi kada če se vratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na parket.

"Dobra vest je da Dankan neće dugo pauzirati. Još uvek ne znamo koliko će pauza trajati", rekao je portparol Sparsa Tom Džejms.

Dankan još uvek ima otok na desnom kolenu. Momak sa Devičanskih ostrva ove sezone beleži 17.6 poena i 8.9 skokova po utakmici za San Antonio koji predvodi diviziju Jugozapad sa 15 pobeda i 3 poraza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.