Povratkom Boška Jankovića u prvi tim, Verona osvojila osam bodova u četiri meča

Izvor: Blic, 17.Mar.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratkom Boška Jankovića u prvi tim, Verona osvojila osam bodova u četiri meča

Fudbaleri Verone ostvarili su značajnu pobedu nad Napolijem rezultatom 2:0 u 27. kolu Serije A, a meč je, uz dva pogotka veterana Luke Tonija, obeležila i izvanredna partija Boška Jankovića.

To je bio najbolji nastup 31-godišnjeg fudbalera otkako je došao u Veronu leta 2013. godine. Janković je uz dvostrukog strelca Luku Tonija, bio najopasniji igrač domaćeg tima. Srpski igrač je i u prvom i drugom poluvremenu više puta pretio, uglavnom sa distance, a takođe je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i veliki broj proigravanja svojih saigrača.

Povratak ofanzivnog veziste u startnu postavu je pozitivno uticao na ekipu Verone, koja je na četiri susreta sa Jankovićem u timu, osvojila osam bodova i značajno se odmakla od opasne zone.

Janković, koji je u 85. minutu izašao iz igre uz veliki aplauz sa tribina, nije krio zadovoljstvo posle trijumfa.

"Ovo je bila sjajna timska pobeda. Čitavim tokom smo igrali u visokom intenzitetu i uspeli smo da im vratimo za težak poraz od 6:2 u prvom delu sezone. Ova pobeda dosta znači jer smo sve bliži sredini tabele, što je naš sledeći korak, pošto verujem da smo blizu toga da obezbedimo opstanak", smatra Janković.

Verona trenutno zauzima 14. poziciju i u narednom kolu čeka je teško gostovanje trećeplasiranom Laciju, sa kojim je u prvom delu sezone odigrala nerešeno, 1:1.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki aplauz sa tribina: Najbolja partija Jankovića u dresu Verone

Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2015

Fudbaleri Verone ostvarili su sjajnu pobedu nad Napolijem rezultatom 2:0 u 27. kolu Serije A, a meč je, uz dva pogotka veterana Luke Tonija, obeležila i izvanredna partija Boška Jankovića...To je bio najbolji nastup 31-godišnjeg srpskog fudbalera od kada je došao u Veronu leta 2013. godine. Janković...

Nastavak na Sportal.rs...

Stonoteniseri zapaženi na turniru u Aleksincu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Mar.2015, 07:41

Vranje - Stonoteniser Vranja Dušan Petričević na prestižnom turniru "A" klategorije za mlađe kadete održanom u Aleksincu osvojio je peto mesto izgubivši od najboljeg mlađeg kadeta Srbije Akoša Benkea rezultatom 2:3. Petričević je bio na domaku velikog iznenađenja, jer je imao vođstvo od...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.