Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 13:39

Povratak u elitu sve dalji

Jihlava polako posustaje u trci za promociju u elitni rang češkog fudbala

Pauza definitivno nije prijala Jihlavi. Ako je do prekida bila na mestu koje vodi natrag u Fortunu, odakle je ispala pre dve sezone, po povratku je posle tri vezana meča bez trijumfa ostala bez istog.

Tri direktna konkurenta za toliko željenu treću poziciju prestigla su je, ali bi je trijumf već danas protiv jednog od njih, Hradec Kralova, vratio zacrtanom cilju (18.00).

Za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od Jihlave, Hradec je od povratka neporažen – trijumf i dva remija – što mu je pomoglo da nadoknadi zaostatak iz prethodnog dela sezone i ravnopravno se uključi u trku za promociju u elitni rang.

Pritom, Hradec važi za treći najuspešniji tim na strani, a ispred njega su samo vodeća dva tima tabele. Zbog svega navedenog, jasno je da gosti u meč ulaze sa velikom psihološkom prednošću.

Jihvala međutim može da se uzda u svoju “tvrđavu“ gde je ove sezone poražena samo jednom. Prethodni ovosezonski duel dve ekipe pripao je Hradecu s rezultatom 4:2.

ČEŠKA 2 – 21. KOLO

Subota

Prostejov – Sokolov 1:0 (1:0)

Usti nad Labem – Varnsdord 2:3 (1:1)

Žižkov – Lišen 2:1 (1:0)

Nedelja

Brno – Trinec 5:0 (3:0)

Pardubice – Vitkovice 2:1 (1:0)

Vlašim – Dukla Prag 2:0 (0:0)

Višehrad – Hrudim 1:3 (0:2)

Ponedeljak

18.00: (2,50) Visočina Jihlava (3,20) Hradec Kralove (2,70)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.