Povratak na teren Džoa Kola

Izvor: B92, 12.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak na teren Džoa Kola



Engleski fudbalski reprezentativac Džo Kol izjavio je da je spreman da igra za Čelsi, pošto je izlečio povredu zadobijenu tokom priprema.

Kol je povredio koleno 6. avgusta u utakmici sa All Star selekcijom američke MLS lige, koju je njegov klub izgubio 1:0. Na tom meču on je ušao u igru na startu drugog poluvremena, ali je samo nekoliko minuta kasnije morao da izađe.

Od početka sezone Kol je odigrao samo nekoliko minuta, pošto je sa klupe ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u igru u bremenu protiv Verdera.

"Čekao sam da mi koleno bude u redu, tako da sam sada potpuno spreman. Ova povreda me je još više naoštrila. Za mene je noćna mora provoditi vreme van terena. Volim da igram i samo želim da se vratim na teren", rekao je engleski reprezentativac.

Čelsi je trenutno drugi na tabeli engleske Premijer lige, sa istim brojem bodova, ali slabijom gol-razlikom od Mančester Junajteda.

Kol bi mogao ponovo da bude u timu već u subotu, kada šampion igra sa Redingom ili sledeće srede u meču Lige šampiona, kada se Čelsi sastaje sa Barselonom (direktan prenos na TV B92).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.