Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 20:51

Povratak na pomolu: Aleksandar Džikić najbliži klupi Budućnosti

Podgoričke Vijesti pišu o promeni na klupi Plavih

Dejan Milojević je najbliži odlasku u Golden Stejt, a to znači da će mesto trenera u Budućnosti ostati prazno. Kako javljaju Vijesti, to bi mogao da bude Aleksandar Džikić.

Dakle, na pomolu je povratak popularnog Džileta u Moraču.

Trener koji je u vitrine podgoričkog kluba doneo najveći pehar u istoriji, trofej šampiona ABA lige, najbliži je povratku u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Budućnost gde bi sledeće sezone probao da odvede Plave u Evroligu. Što mu je već jednom pošlo za rukom.

Poslednji klub u kom je Džikić radio bio je Estudijantes koji je napustio u januaru 2020. godine.

Iskusni trener je bio u krugu kandidata i kada je Petar Mijović odlazio iz kluba, ali je tada izbor pao na Milojevića.

Budućnosti se od jutros, kada je bilo jasno da Milojević odlazi, nudilo nekoliko trenera, ali je prema pisanjima Vijesti Džikić najbliži da sedne na klupu...

Džikić je trenersku karijeru počeo 1994. godine, a u karijeri je radio u Beovuku, Partizanu, Minesoti, Olimpiji iz Ljubljane, Krke, Lijetuvos Ritas, Makedoniji, Budućnosti i Estudijantesu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.