Zvezdi treba titula, ali ja je ne obećavam!

Izvor: Press, 25.Sep.2009, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi treba titula, ali ja je ne obećavam!

Novi trener crveno-belih košarkaša Aco Petrović kaže da je treniranje Zvezde za njega veliki izazov, ali ne može da obeća da će prekinuti dominaciju Partizana


Srpski košarkaški trener Aco Petrović vratio se na mesto uspeha! Stručnjak, koji je kao asistent u Zvezdi 1998. godine osvojio poslednju titulu ovog kluba, ponovo je na užarenoj trenerskoj klupi, ali ovoga puta ne obećava osvajanje trofeja sledeće sezone.
Petrović, koji je potpisao ugovor na dve godine plus jednu, svestan je da se od...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović svestan težine zadatka

Izvor: TV Avala, 24.Sep.2009, 18:45

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Aco Petrović istakao je da ne može da obeća osvajanje titula u narednoj sezoni, iako je svestan da se od te beogradske ekipe uvek očekuju najviši ciljevi.

Nastavak na TV Avala...

„Crveno-beli“ uhvatili zadnji voz

Izvor: Glas javnosti, 25.Sep.2009

Aco Petrović i zvanično je postao novi trener Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Iskusni stručnjak je potpisao dvogodišnji ugovor sa „crveno-belima“ uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana. Petrović je na promociji rekao da ga očekuje veliki posao u Zvezdi, jer je do početka...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.