Povratak Vlahovića u prvu postavu: Bez gola je 40 dana, gladan je

Izvor: B92, 28.Okt.2023, 10:44

Povratak Vlahovića u prvu postavu: "Bez gola je 40 dana, gladan je"

Srpski golgeter Dušan Vlahoviće biće danas prvi put u startnoj postavi kod Alegrija posle pauze koju mu je prouzrokovala povreda leđa.

Vlahović nije igrao protiv Atlante i torina, protiv Lećea i Milana počeo je sa klupe, a u subotu protiv Verone će, konačno, predvoditi navalu "Bjankonera".

Pre godinu i po dana Vlahović je debitovao za Juve upravo protiv dfanašnjeg rivala, kada je i postigao svoj prvi od 27 golova za klub od dolaska iz Fiorentine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Sredinom prethodnog meseca poslednji put se našao u startnoj postavi, bio je to meč sa Lacijem, i tada je bio dvostruki strelac nakon čega je usledila pauza koja ga je usporila i u trci za "Kapokanonijerea".

"Vlahovićeva glad: 40 dana bez postignutog gola, vreme je da prekine post", ovim rečima list Gazeta delo sport najavljuje meč Juventusa i Verone sa fokusom na Dušanov povratak među startere.

Vlahović je ove sezone postigao četiri gola, sedam manje od lidera na listi strelaca Lautara Martinesa iz Intera.

U timu Juventusa protiv Verone trebalo bi da se nađe i Vlahovićev najbolji saradnik u navali Federiko Kijeza, koji je takođe propustio niz utakmica zbog povrede.

Obojica su sa klupe počela prethodni meč, derbi sa Milanom, obojica su i ušla u drugom poluvremenu, ali danas je za njih rezervisana glavna uloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.