Povratak Kvitove na Vimbldon u velikom stilu!

Izvor: N1 televizija, 03.Jul.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Kvitove na Vimbldon u velikom stilu!

Petra Kvitova vratila se na Vimbldon i slavila je u prvom kolu protiv Johane Larson sa 6:3, 6:4.

Dvostruka šampionka Vimbldona u decembru je imala operaciju posle napada nožem i doktori su joj rekli da će se teško oporaviti u potpunosti.

Ona je ipak uspela da se vrati tenisu, a sada je uz velike ovacije slavila u prvom kolu Vimbldona.

Počela je loše pošto je u prvom gemu pretrpela brejk, ali je u nastavku meča pokazala zbog čega je i ove godine jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od favorita za titulu.

Proradio je njen ubitačni forhend, pa je dobila prvi set sa 6:3 posle 35 minuta. U drugom je krenula brejkom pre nego što je Šveđanka izjednačila na 4:4, ali poslednja dva gema i pobeda pripali su Čehinji.

How wonderful to see her back...@Petra_Kvitova returns to Centre Court, the scene of her two Ladies' Singles titles.#Wimbledonpic.twitter.com/i8nuvfX0jt

Njena naredna protivnica biće Brengl ili Hogenkamp.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.