Povratak Ivanovićeve u LA-u

Izvor: B92, 30.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Ivanovićeve u LA-u



Srpska teniserka Ana Ivanović učestvovaće na WTA turniru u Los Anđelesu, koji je na programu sledeće nedelje. Ivanovićeva će u Los Anđelesu odigrati prvi meč od polufinala Vimbldona, od kada je pauzirala zbog povrede kolena i otkazala najavljena učešća u Fed kupu i turniru prve kategorije u San Dijegu.

Ana je učešće na 600.000 dolara vrednom turniru druge kategorije, koji počinje 6. avgusta, potvrdila na svom zvaničnom sajtu, gde se navodi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od organizatora iz Los Anđelesa dobila "wild card".

"Veoma sam srećna zbog novog takmičenja u Los Anđelesu. Tamo sam igrala dobro prošle godine (četvrtfinale) i vidim da će konkurencija biti jaka", rekla je Ivanovićeva.

Ana bi trebalo da bude treći nosilac u Los Anđelesu, iza Ruskinje Marije Šarapove i Jelene Janković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.