Povratak Bogdanovića u pobedi Atlante nad Denverom: Nisam očekivao ovacije (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2022, 09:25

Povratak Bogdanovića u pobedi Atlante nad Denverom: Nisam očekivao ovacije (VIDEO)

Košarkaši Atlante nadigrali su tim Denvera sa 117:109 u utakmici koju je obeležio povratak na parket Bogdana Bogdanovića posle sedam meseci oporavka od povrede. Nagetsima nije pomogla ni nova odlična igra Nikole Jokića koji je postigao i 14. ovosezonski dabl-dabl učinak.

Atlanta je na svom terenu odlično pšočela meč i vodila tokom prvog poluvremena, a Denver je samo u trećoj četvrtini preuzeo inicijativu i na kratko preuzeo vođstvo ali to je bilo sve.

Tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bogdana Bogdanovića nije dozvolio da Nagetsi načine preokret i uspeli su da, posle četiri pobede u nizu, prekinu njihovu uspešnu seriju.

Srpski centar Nikola Jokić je nastavio sa serijom odličnih igara i sa 24 poena bio najefikasniji igrač svog tima, uhvatio je i deset lopti, a dve asistencije su mu nedostajale i za tripl-dabl, ali je to bilo nedovoljno da se izbegne poraz.

Njegov učinak su anulirali Mari i Grifin koji su za pobednički tim ubacili 34 i 24 poena.

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović se uspešno vratio u igru posle oporavka od povrede, u igri proveo 22 minuta i dao doprinos pobedi sa pet poena, dva skoka i jednom asistencijom.



Povratak Bogdana Bogdanovića u igru navijači Atlante u Stejt farm areni su dočekali ovacijama, a on im se nakon utakmice posebno zahvalio na društvenim mrežama.

"Vau! Sjajan je osećaj vratiti se u tim! Navijači, zaista nisam ovo očekivao. Učinili ste me nervoznim poput malog deteta kada sam ulazio na parket. Zahvalan sam na ljubavi i poštovanju koje ste mi pokazali večeras", napisao je reprezentativac Srbije.

Bogdanović: Nisam očekivao ovacije

Osećam se neverovatno, zaista je uzbudljivo vratiti se, izjavio je košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović na konferenciji za medije nakon utakmice sa Denverom.

"Kada sam se prijavljivao za utakmicu, bio sam zaista miran i bio sam spreman. Nisam očekivao da će se desiti ovacije i publika poludeti. Nisam mogao ništa da čujem, bilo je savršeno", izjavio je sinoć bek Atlante.

Dodao je da mu nije bilo lako tokom oporavka od povrede.

To je bio prvi put da sam doživeo takvu vrstu povrede. Kada se povrediš, jako želiš da se vratiš. Bilo je mnogo teških noći, ali u isto vreme nisam imao mnogo neuspeha. Samo mi je trebalo više vremena da se izlečim. Bio sam okružen porodicom i ljudima koji su mi dali pozitivan duh", zaključio je Bogdanović.

Rezultati NBA utakmica:

Šarlot - Vašington 117:116

Atlanta - Denver 117:109

Boston - Majami 116:120

Bruklin - Toronto 114:105

Klivlend - Orlando 107:96

Milvoki - LA Lejkers 129:133

Memfis - Filadelfija 117:109

San Antonio - Nju Orleans 99:117

Finiks - Hjuston 121:122

Juta - Indijana 139:119

Golden Stejt - Čikago 119:111

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bogdanović: Osećam se neverovatno, uzbudljivo je vratiti se

Izvor: RTS, 03.Dec.2022

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović vratio se na teren posle sedam meseci oporavka od povrede, a nakon pobede njegove Atlante nad Denverom kaže da je tokom oporavka bilo teških noći, ali da se sada oseća neverovatno. . "Osećam se neverovatno, zaista je uzbudljivo vratiti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.