Izvor: Blic, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlačim se!

Povlačim se!

Marija Šarapova digla je temperaturu u Melburnu do usijanja! Jedna od najatraktivnijih svetskih teniserki, na dan početka prvog grend slema u sezoni, rekla je da bi mogla da završi svoju profesionalnu karijeru već u 24. godini.

Druga teniserka sveta, koja će 19. aprila napuniti 20 godina, kaže da 'tenis nije sve' u njenom životu i da ima druge, mnogo ozbiljnije planove. Stručnjaci za marketing su izračunali da bi 'sibirska tigrica' mogla da u 2007. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaradi fascinantnih 40 miliona dolara od reklama i turnira, ali poput toga, ona kaže da sanja o idealnom braku i deci.

- Igraću sve dok budem imala motiva. Ipak, mislim da u životu ima mnogo lepih stvari van tenisa. Želim da zasnujem porodicu i da se oprobam u drugim stvarima. Lepo se osećam dok igram i znam da mogu još da napredujem, ali sigurna sam da bih mogla da se povučem u 24. godini. Teško je razmišljati o tome, naročito jer sada uživam u onom što radim - rekla je u intervjuu za 'Dejli telegraf'.

Šarapova je u odsustvu Žastin Enan Arden prvi nosilac u Melburnu.

Ona je prema kladionicama prvi favorit da krajem meseca podigne pobednički pehar. Ruskinja je propustila prve dve nedelje u godini, nije igrala na pripremnim turnirima i biće sveža.

- Fizički, sada sam mnogo snažnija. Prošle godine kada sam na Australijen openu izgubila u polufinalu od Žastin Enan, osećala sam da je spremnija od mene. U septembru sam opet igrala sa njom u finalu US opena, ali tada sam bila mnogo bolja i zato sam pobedila.

Marija se za početak sezone pripremala punih šest nedelja, odigrala je tri egzibiciona duela u Hongkongu, gde je poražena od Kim Klajsters.

- Nisam mnogo igrala, ali osećam da sam zdrava i sveža, što je jako važno, jer me u Melburnu očekuju veliki napori. Verujem da mogu da stignem do još jednog velikog trofeja - poručila je ruska teniserka koja je na 13 od 15 turnira prošle godine igrala u polufinalu.

Z. Kecman

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.