Povlači se Zoran Mirković?

Izvor: B92, 06.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlači se Zoran Mirković?



U ekipi Partizana koja je u duelu sa Zemunom osvojila samo jedan bod i tako se, najverovatnije, oprostila od titule, nije bilo Zorana Bate Mirkovića. Tridesetpetogodišnji Mirković se požalio treneru Reberu da ima zdravstvenih problema.

Reber je potvrdio da Mirković ima problema sa leđima i da nije u formi u kojoj bi mogao da značajnije doprinese ekipi.

"Kada neko ima toliko godina i toliko povreda iza sebe, kada igra toliko dugo, normalno je da ima probleme. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Razgovarali smo, on smatra da je bolje da njegovo mesto zauzme neko drugi.

Bata Mirković je u karijeri nastupao za Rad, Partizan, Atalantu, Juventus i Fenerbahče, igrao je na SP u Francuskoj 1998. godine za reprezentaciju Jugoslavije, a 'plavi dres' oblačio je ukupno 59 puta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.