Poverdila se zvezda Sakramenta  Bjelici se smeši ključna uloga

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 20:00

Poverdila se zvezda Sakramenta " Bjelici se "smeši" ključna uloga

Mladi košarkaš Sakramento Kingsa Marvin Begli ponovo je zadobio povredu zbog koje će morati na pauzu.

Lutrijski pik Kingsa od pre nekoliko godina ove sezone je odigrao samo 13 utakmica zbog problema sa različitim povredama.

Ni pauza zbog koronavirusa mu nije donela sreću u profesionalnom delu života, pošto je u nedelju uveće otišao na magnetnu rezonancu čiji se rezultati i dalje čekaju.

Razlog je povreda desne noge tokom treninga u nedelju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />U odsustvu Beglija tokom sezone najviše je profitirao Nemanja Bjelica, koji iza sebe ima verovatno najbolji deo NBA karijere i očekuje se da ponovo preuzme ključnu ulogu ukoliko rezultati magnetne rezonance ne budi povoljni po Amerikanca.

Begli je na pomenutih 13 mečeva ove sezone imao prosek od 14,2 poena i 7,2 skokova za 25 minuta na parketu.

Trenutno nije poznato da li će Begli propustiti celu završnicu NBA ligu u Orlandu, ali se očekuje da ne bude spreman za početak 30. jula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.